top of page

Fegyverek csővégi menetei

A hangtompítók kiválasztásánál a kaliberen kívül a csővégi menetünk ismerete az egyik legfontosabb feltétel. Amennyiben a fegyvercsövön a menet nem egyezik meg a kinézett hangtompító menetével sincs minden veszve, mert különböző menet-átalakítókkal vagy adott hangtompítókkal kompatibilis csőszájfékek / lángrejtők használatával megolható a hangtompító felszerelése.

* A gomb átirányít a webáruházunk oldalára, ahol a bal oldali termékszűrő segítségével lehet a menetek alapján válogatni

Az alábbi listában megannyi fegyver és annak csővégi menete fel van sorolva. A kereső segítségével adott típusra is rá lehet keresni.

Több fegyvertípusnál az adott fegyver kalibere is befolyásolhatja a cső végén használt menetet. Ezen felül a fegyver gyártási helye is fontos tényező lehet. Például egy modellt, amit gyártanak Európában és az USÁ-ban is, lehet a két területen különböző menetekkel látják el.

Az alábbi listát megpróbáljuk mindig naprakészen tartani, azonban így is lehetnek benne pontatlanságok. A lista nem teljes! A hangtompító megvásárlása előtt érdemes ellenőrizni a menetek kompatibilitását minden esetben!

bottom of page