top of page

Hangtompítók Rendvédelemre

A rendvédelmi hangtompítók legfőbb ismérve, hogy a lehető legnagyobb igénybevételeket is el kell bírniuk, továbbá a tisztításuk, karbantartásuk és szervizelésük lehetőleg könnyű és gyors folyamatnak kell, hogy legyen. Ebben a kategóriában szereplő karabély / puska hangtompítók nagy mennyiségű, akár automata tüzelést is elbírnak anélkül, hogy az élettatamuk megrövidülne vagy befolyásolná működésüket. A pisztoly hangtompítók pedig megbízhatóan működnek minden modern rendvédelmi / katonai fegyverrel. Minden itt felsorolt hangtompító szétszerelhető tisztítás és karbantartás céljából, továbbá a karabély és puska hangtompítók anyagukban teljes mértékben acélból készültek.

* A gomb átirányít a webáruházunk oldalára, ahol a bal oldali termékszűrő segítségével menet és kaliber alapján lehet válogatni

Figyelem! A feltüntetett adatok csak tájékoztató jellegűek! A hangtompítás mértékét a különböző gyártók különböző módon mérik, így azok eltérőek lehetnek. A hangtompítás mértékét nagyban befolyásolja a használt lőszer és a mért fegyver tulajdonságai!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

bottom of page