top of page

Hangtompítók Pisztolyokhoz

A legtöbb modern csőhátrasiklásos pisztolynál sajnos nem elég csak akármilyen hangtompítót rátekerni a cső elejére. A cső elejére felkerült viszonylag nagy mértékű extra súly nincsen alapvetően a fegyver működésébe kalkulálva, így egy hagyományos hangtompítót rászerelve egy pisztolyra nagy valószínűséggel folyamatos elakadásokba és hibás működésbe ütközünk. Utóbbi hangtompítók fix csöves (Walther rendszerű) pisztolyoknál működnek csak. Ennek kiküszöbölése érdekében fejlesztettek ki egy olyan szerkezetet amely a lövéskor a csőre hátrafelé ható energiát a hangtompító használata mellett felerősíti, ezzel segítve a megbízható lövésciklusokat. Ez a szerkezetet a Nielsen szerkezet.

buffer-detail-CUT-1.png
Nielsen szerkezet

* A gomb átirányít a webáruházunk oldalára, ahol a bal oldali termékszűrő segítségével menet és kaliber alapján lehet válogatni

Figyelem! A feltüntetett adatok csak tájékoztató jellegűek! A hangtompítás mértékét a különböző gyártók különböző módon mérik, így azok eltérőek lehetnek. A hangtompítás mértékét nagyban befolyásolja a használt lőszer és a mért fegyver tulajdonságai!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

bottom of page