top of page

Hangtompítók Sportlövészethez

A sportlövészetre szánt hangtompítóknak bírnijuk kell az egymás után leadott több / nagy mennyiségű lövésből származó nagyobb igénybevételt is. Ennek megfelelően kell a fegyverünkhöz is hangtompítót választani. Amíg a kiskaliberű és 9 mm Luger PCC fegyverekre az alumínium házas hangtompítók is elegek tudnak lenni, addig az erősebb kaliberű karabélyokra, puskákra érdemes acél házas hangtompítót választani, hogy az biztosan bírja a nagyobb igénybevételt. A "Full Auto" besorolású hangtompítók úgy vannak kialakítva, olyan anyagokból készülnek, hogy azok katonai szintű, nagyon magas igénybevételt is kibírjanak, akár a folyamatos automata tüzelést is.
A kifejezetten gázos működésű felautomata fegyverekre, igaz nem kötelező, de érdemes Flowthrough rendszerrel kialakított hangtompítót tenni, hogy elkerüljük a túlnyomásból eredő gázvisszafúvást, magas mértékű koszolódást és a fegyver belső részeinek nagy mértékű igénybevételt.

* A gomb átirányít a webáruházunk oldalára, ahol a bal oldali termékszűrő segítségével menet és kaliber alapján lehet válogatni

Figyelem! A feltüntetett adatok csak tájékoztató jellegűek! A hangtompítás mértékét a különböző gyártók különböző módon mérik, így azok eltérőek lehetnek. A hangtompítás mértékét nagyban befolyásolja a használt lőszer és a mért fegyver tulajdonságai!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

bottom of page